banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Bakan Çelik, Urfaspor yönetimi ve gazetecilerle buluştu

GAP Vadisi yanında bulunan Cumhuriyet Parkı içerisinde açık havada kahvaltıda buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik BakanıFaruk, burada Şanlıurfaspor Yönetim Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir araya geldi. Gazetecilerinde davet edildiği kahvaltılı toplantıda, Bakan Faruk Çelik Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu  Bakan Faruk Çelik’e eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kahvaltı öncesi gazetecilerin sorunu yanıtladı. Çelik, ‘Öncelikle Şanlıurfasporumuza başarılar dilerim. Takıma sürekli destek veriyoruz. Bugün Adana deplasmanından da 3 puan dönme arzusu içerisindeyiz' İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.