banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Bakan Çelik, Urfaspor onursal başkanı oldu

Devlet Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor Sosyal tesislerinde, yeni seçilen kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu ve diğer yöneticileri tebrik etti.


Kemal Saraçoğlu, Şanlıurfaspor’un yeni tesisleri hakkında Bakan Çelik’e bilgi vererek, destek istedi. Faruk Çelik de Şanlıurfaspor için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Ziyarette, Bakan Çelik’e 63 sırt numaralı üzerinde “Faruk Çelik” yazan bir forma hediye eden Kemal Saraçoğlu, Süper Lig’e çıkmaları ve Bursaspor-Şanlıurfaspor maçının oynanması halinde maçı birlikte izleme temennisinde bulundu. Saraçoğlu, ayrıca yönetim kurulu olarak Bakan Çelik’i “Onursal başkan” ilan ettiklerini kaydetti.


Başkan Kemal Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ve Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin’e forma hediye etti.

HABERİN VİDEOSU’...


şanlıurfaspor balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.