banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Bahri Kaya'dan Bucaspor itirafı

PTT 1’nci Ligde mücadele eden Bucaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçı değerlendiren Şanlıurfaspor teknik direktörü Bahri Kaya, "Karşılaşmaya iyi başlamadık ama galibiyet için futbolcularımızın hepsi ellerinden geldiğini yaptığını ama galip gelemedik. Karşımızda çok dişli bir rakip bulduk. İlk 15 dakika iyi oynamadık. Şartlar hep lehimize ilerledi ama rakibimizin silahını unuttuk ve bu bize pahalıya mal oldu. Karşılaşmada çok pozisyona girdik ama son vuruşlarda etkisiz kaldık. Maalesef çokta hakkaniyetli olmayan bu skor, aleyhimize sonuçlandı. Bugün ilk 6 için galip gelmeyi çok istedik. Her şey bitmiş değil. İlk 6 sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Rakibi kutluyorum" dedi.


ÇOK İYİ FUTBOL OYNADIK

Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise galibiyeti hak ederek aldıklarını belirtti, "Bizi misafir eden tüm Şanlıurfalılar'a teşekkür ediyorum. Çok iyi futbol oynadık ve tüm olumsuzluklar başımıza geldi. İlk yarıda 2 oyuncumuz sakatlandı ve bütün planlarımız alt üst oldu. Futbolcularımız özverili ve başarılı bir şekilde maçı kazandı. Ama maçın başında gol yeseydik sonuç farklı olurdu" diye konuştu.

Edessa TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.