banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Bahri Kaya bakın başarısızlık faturasını kime kesti? VİDEO

PTT 1.ligde kötü günler geçiren, son haftalarda yaşanan başarısızlıkta başrol oynayan teknik direktör Bahri Kaya, çıktı Tv programında, yönetimin ağzı ile konuştu, herkesi hedef olarak gösterdi. Kanalurfa'da Murat Akaltun'un sunuculuğunu yaptığı spor vizyonu programına konuk olanŞanlıurfaspor teknik direktörü, kendisine yakışmayan yorumlarda bulundu. Bir anda Teknik direktörlüğü unutup, adeta Kulüp Başkanı ve yönetimin ağzı ile konuşan Kaya, Boluspor mağlubiyetinin faturasını, taraftarlar tarafından asılan pankarta bağladı...

 

Şanlıurfasporda yaşanan kaos ortamının mevcut yönetimden kaynaklanmadığı ,sorumlu olarak  Kentin idarecilerini ve taraftarları gösteren  Teknik direktör Bahri Kaya,spor camiasının hedef tahtası oldu.Kaya'nın görevi  ve yetkisi olmadan  yöneticilerin adeta Avukatlığını üstlendiğini ifade eden Taraftar derneklerindan bir yetkili' Biz dün akşam, Tv programında ŞAnlıurfasporda yaşana gelişmeleri, elde edilen başarısızlğın nedenlerini ve çözüm noktalarını beklerken,  adeta herkesi ŞAnlıurfaspor düşman olarak gösterdi, bu konuşmalar, teknik direktör ve kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nun bitişini göstermektedir'diye konuştu.

 

İŞTE BAHRİ KAYA'NIN KANAL URFA'DA YAPTIĞI O KONUŞMA

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.