banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Aziz Yıldırım; Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmiyorum

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Aykut Kocaman'ın istifa açıklamasının hemen ardından statta toplantıya girdi.
Yönetim Kurulu'nun Kocaman'ın istifasını kabul etmedikleri ve bu durumu daha sakin bir zamanda değerlendirecekleri öğrenildi.
AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI
Kocaman'ın istifasının ardından yayıncı kuruluş LigTV, Şansal Büyüka aracılığıyla Aziz Yıldırım'ın konuyla ilgili ilk açıklamalarını yayınladı.
Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını Büyüka kamuoyuna aktarırken Yıldırım şu ifadeleri kullandı: "Seyirci istifa deyince hissettim, soyunma odasına indim ve Kocaman'ı yanlış bişey yapmaması için uyardım. Hoca seyirciden çok çabuk etkilenir. Bugün istifa diyenlerin hangisi Aykut Kocaman kadar Fenerbahçelidir. Beni istifaya davet edenler için de bir çift sözüm var. Ben bu kulüp için 1 yıl hapis yattım, siz ne yaptınız? Tepki ve eleştiri tabii ki olacak bugün kötü oynadık ancak istifa diye bağırarak değil, alkışlayarak ıslıklayarak olur. Aykut Kocaman kalacak, kabul etmem! Herkes destek versin, Aykut hocayı kararından geri döndürelim."
Aziz Yıldırım ayrıca 'gölge futbolu oynayanlar' olarak tabir ettiği futbolcuların gönderileceğini belirterek, "Oyuncularla da konuştum, kimse kimseye yardım etmedi. Gölge futbolu oynayanlar devre arasında gider. Transfer yapacağız, biz de çalışıyoruz Aykut Kocaman da... Fenerbahçe başkanının ağzından transfer sözü çıkmıştır bir defa. Ligde şampiyon olamazsak Avrupa'da oluruz ancak ligde de olacağız ve yolumuza devam ediyoruz." ifadelerni kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.