banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Arslan; Hedef süper lig

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Şanlıurfaspor’un kent olarak Bank Asya değil Süper Ligi hak ettiğini söyledi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Türkiye’nin en büyük spor gazetelerinden biri olan Fotomaç gazetesine konuştu. Şanlıurfaspor’un çok iyi bir takım olduğunu belirten Arslan, “Sezon başında iyi bir kadro kurduk ama bazı şanssızlıklardan dolayı bazı yerlerde olamadık. Ancak son 5 haftadır gerek içeride gerekse de dışarıda ki maçlarımızı almaya başladık. Bir seriye ihtiyacımız vardı bu seriyi yakaladık. İnşallah bu serimizi diğer maçlarda da sürdürürüz” dedi.

Habib Arslan, Şanlıurfaspor’un hedefini ise şöyle açıkladı;

“Şanlıurfaspor kent olarak yeri Bank Asya değil Süper Lig’dir. Çünkü Türkiye’nin 9. Büyük ili ve bir dünya kentidir. Dolayısıyla Şanlıurfaspor’un futbolda da Süper Ligi’nde olması gerekiyor. Bu vizyon içerisinde her zaman hedefimiz şampiyonluk belki birincilik şansımız zor ama ilk 5’e girip Bank Asya Ligi’ne çıkmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.