banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Arslan; Çanakkale geçilecek

Haftayı Türk Telekom beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, Pazar günü evinde oynayacağı Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Yeşilli ekibin Başkanı Habib Arslan, `Türk Telekom maçı geride kaldı, tüm dikkatlerimizi Dardanelspor maçına yönelttik` dedi.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, galibiyet için hazırlandıkları Türk Telekomspor maçında, ilk yarıda iyi mücadele etmelerine karşın, ikinci yarıda hücum bölgesinde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı 3 puana ulaşamadıklarını söyledi.

 

Galip gelememiş olmakla birlikte, yeni Teknik Direktör Ekrem Al ile deplasmandan 1 puan almayı başardıklarını, şimdi önlerinde zorlu bir Dardanel maçı olduğunu belirten Arslan, “Bizim için Türk Telekom maçı geride kaldı. Şimdi, Dardanel maçı hazırlıklarına başladık. Tüm dikkatlerimizi bu zorlu maça yönelttik. Sahamızda bu maçı kazanmak ve ligdeki ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet. Daha önceki maçlarımızdaki hatalarımızdan ders alarak sonuca gitmek istiyoruz” dedi.

 

Dardanelspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını vurgulayan Arslan, “Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlenerek, başarılı olmak istiyoruz. Dardanel maçında taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Bu desteği de alarak, 3 puana sahip olmak istiyoruz” diye kaydetti.

 

Dardanel maçının çıkış maçı olabilecek öneme sahip olduğuna işaret eden Arslan, şöyle konuştu;

 

Lige başarılı bir giriş yaptık fakat ardından puan kayıpları yaşadık ve bu kötü oldu. Şu ana kadar Kocaelispor maçı dışında galip gelmeyi başaramadık. Bundan sonra eğer, iyi mücadele edersek, kalan maçlarda galibiyetlere ulaşabiliriz. Dardanelspor maçı ikinci galibiyeti alabileceğimiz bir maç. Galibiyetten başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz. Futbolcularım hocamız Ekrem Al yönetiminde bu zorlu maça yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Dardanelspor maçı öncesinde takımda iyi bir hava var, moralimiz çok yüksek. Saha ve seyirci avantajını da en iyi şekilde kullanarak sonuca gitmek istiyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.