banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Arda Turanın odasıda 10 numara!
Ligin ikinci yarısını Türkiyenin en modern statlarından biri olmaya aday Türk Telekomda oynayacak olan G.Sarayın Floryadaki kamp tesisleri 2 ay süren bir çalışmanın ardından yepyeni bir kimliğe büründü. Futbolcuların kamp dönemlerinde kalacakları odalar, adeta 5 yıldızlı otel konforunda...

Bekarlar için ideal

Yönetimin hiçbir masraftan kaçınmadan yenilediği tesislerde oyuncuların kaldıkları odalarde yer alan ilginç bir detay Hürriyetin dikkatinden kaçmadı. Her futbolcunun bir odası var. Ancak içlerinden biri, diğerlerinden küçük bir farkla ayrılıyor. Evet, kaptan Arda Turanın odası...

G.Sarayın 10 numaralı formayı giyen kaptanı Ardanın Florya Metin Oktay Tesislerindeki odasının numarası da 10. Bu ayrıcalık hiçbir futbolcuya tanınmamış. İşte size iki örnek... Takımın tecrübeli futbolcularından Sabri Sarıoğlunun forma numarası 55. Ancak kaldığı odanın numarası 8. Takımın emektarlarından Ayhan Akman 18 numaralı formayı giyiyor. Oda numarası ise 3.

G.Saray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetimin Futbolcular Floryada daha fazla vakit geçirsin düşüncesi ile hazırladığı tesislerde yok yok... Sarı kırmızılı takımda özellikle bekar futbolcular zamanlarının büyük kısmını burada geçiriyor.
22 odalı ve her futbolcunun ayrı odası var ve girişlerde G.Saraylı oyuncuların isimleri, içeride ise fotoğrafları asılı.

· Yemek masaları akordeon şeklinde
· 22 odada her futbolcunun isimleri yazılı
· Her odada son model LCD TV
· Oyuncuların ihtiyaçları için 2 hizmetli
· Her futbolcunun odasında fotoğrafı var
· Her futbolcunun isimleri oda girişinde yazılı
· Tüm odalarda jakuzi ve özel bir masöz odası
· Ayrı ayrı bilardo, langırt ve maç seyretme odaları
· İnternet odası yapıldı
· Okey oynamak için bir salon· Sinema odası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.