banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Arda Turan, 5 yıllığına A. Madrid'te

Galatasaraylı Milli Takım oyuncusu Arda Turan, 5 yıllığına A. Madrid'e gidiyor.
Galatasaray'ın milli yıldızı Arda Turan önümüzdeki sezon Atletico Madrid forması giyecek. Arda Turan Atletico Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Atletico Madrid, Arda için 12 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek. Arda, Madrid ekibinden yıllık 2.5 milyon euro ücret alacak.
 
İspanyol kulübün bu transfer karşılığında 12 milyon euro garanti para ödeyecek. Atletico Madrid ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapılacak.
 
BORSAYA BİLDİRİLDİ
 
Galatasaray Kulübü, Arda Turan transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
 
Galatasaray Kulübü'nün borsaya bildirdiği yazı:
 
Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid'e transferi ile ilgili resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
İMZA 16 AĞUSTOS'TA
 
A.Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın imza tarihi belli oldu. Arda, cuma sabahı sağlık kontrolünden geçecek ve 16 Ağustos'ta imza atacak.     

VİDEO             

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.