banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Arda hangi büyük dev takıma gidecek?
Arda Turanın menajeri Ahmet Bulut, gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı. Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında konuşan Bulut, Arda, Mesuttan çok daha iyi bir futbolcu. Herkes biliyor; ama hazmedemiyorlar. İlkel eleştiriler yapıp, özel hayatına giriyorlar. Atletico Madrid, tam 11 milyon euro teklif etti. Koskoca Atletico Madridi bile yalancı yerine koydular. Arda, bu son olay nedeniyle yurtdışına gitmeyecek. Giderse Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpoll gibi Avrupanın 5 büyük kulübünden birine gidecek. İsteseydi şimdiye kadar Avrupada en az 30 takıma transferi vardı dedi.

ARDANIN BAŞARISINI HAZMEDEMİYORLAR

Ardanın özel hayatına yönelik yorumların çok üzücü olduğunu ifade eden Bulut, Ardanın bu konuda söylediklerine tamamen katılıyorum. Bunlar ilkel yorumlar. İnsanlar gündemde kalmak için bu kadar ucuz yorumlar yapmamalılar. Neden böyle yaptıklarını da anlayabilmek mümkün değil. Arda gibi bir futbolcuyu kimsenin üzmeye hakkı yok. Kendisinin bir ailesi var. Sinemin bir ailesi var. Bunları hiç mi düşünmüyorlar. İnsanlar hiçbir şey düşünmeden ağzına gelenleri konuşuyorlar. Siz cevap verdiğiniz zaman daha fazla şey söylemek istiyorlar, çünkü bunu hazmedemiyorlar dedi.

BİR YORUM NEDENİYLE AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

Ahmet Bulut, Ardanın Türkiye çok sıkıntılı ifadesinin hatırlatılması üzerine Bir yorum nedeniyle Ardanın Türkiyeden ayrılması söz konusu olamaz. Bu açıklama on çok üzdü. Ama transferi konusunda son sözü Galatasaray ve başkan Adnan Polat söyler. İzin verirlerse transfer gerçekleşir şeklinde konuştu.

ATLETİCO MADRİD TAM 11 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Atletico Madridten gelen teklife de değinen Bulut, Madrid ekibinin teklifinin sadece bir jestten ibaret olduğu iddiasına ancak gülünebileceğini belirterek, Atletico de Madrid olayından dolayı Ardanın bana fırça attığı iddiasına gülmekten başka bir şey yapamam. Bunu iddia eden insanlar Ardanın başarısını çekemiyorlar. Böyle bir senaryo üretiyorlar. Anlamadığım bir şey var. Neden Arda bana kızsın ki...Atletico Madrid gibi dev bir kulüp teklif yapmıştı. Tam 11 milyon euro önerdiler. Galatasaray bunu kabul eder etmez, bu ayrı konu. Dünyanın bir numaralı menajeri Jorge Mendezin bana jest yapıp, böyle bir teklif yaptığını iddia ediyorlar. Yok böyle bir şey. Buna ancak gülebilir. Hiç kimse kimseye 11 milyonluk bir teklifle jest yapmaz. Neden Atletico Madrid bir kere yalanlama yapmadı internet sitesinde. Yalan olduğu zaman anında yapıyorlar. Atletico Madrid, Ardaya 11 milyon euroluk teklif yaptı. Elimde resmi evrak var. Bunun bir kandırmaca olduğunu fesat insanlar düşünebilir diye konuştu.

A.MADRİDİN 11 MİLYON EROLUK TEKLİFİ İNSANLARI ŞOK ETTİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.