banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Haliliye ABD Mardin

Anadolu Gençlik Spor Kulübü ilklere imza atıyor
Şanlıurfa’da büyük bir spor hareketliliği başlattıklarını belirten Başkan Ahmet Başak; 2003 yılında Anadolu Gençlik Spor Kulübü kuruldu. Şimdi 4 branşta sporcumuz var. 220 lisanlı sporcu bünyemizde bulunuyor. Tüm branşlardaki başarılarımızdan dolayı toplam 20 madalya aldık” dedi.
Şanlıurfa’nın genç nüfusu ile tüm illerin en gözde şehri olduğuna dikkat çeken Başkan Ahmet Başak; “Spor bir araçtır. Amacımız gençlerin kardeş, sevgili, ahlaklı ve sosyal olmalarını sağlamaktır. Spor demek sadece futbol demek değildir. Biz Anadolu Gençlik Spor Kulübü olarak Karate, Bilek Güreşi, Basketbol ve Futbol branşlarında 220 sporcumuz var. Futbol takımımız 2. Amatörden, 1. Amatöre, oradan da süper amatöre çıktık. Basketbol’da 4 şampiyonluk yaşadık. 4 yıldır Bilek Güreşinde faaliyet gösteriyoruz. Bilek Güreşinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya ikincisini çıkardık” dedi.
Hedeflerinin büyük olduğunu belirten Başkan Ahmet Başak; “Bundan sonraki hedefimiz branşlarımızı artırmak ve profesyonel liglerde mücadele etmektir” dedi.
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sporu ruhuna uygun yapmak lazım. Bu anlamda başarılı çalışmalar yapan Anadolu Gençlik Spor Kulübü ve yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.