banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Altayda Hassan Wasswaya ceza
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altayda yönetim kurulu, milli maç için gittiği ülkesinden 9 gün gecikmeli olarak geri dönen ve bu nedenle takımını 2 lig maçında yalnız bırakan Hassan Wasswaya 5 bin TL ceza verdi. 2 lig maçını kaçıran oyuncunun, ikna edici bir mazeret bildirmezse kadro dışı kalabileceği de belirtildi

Öte yandan Altay Yüksek Divan Kurulunun eski Başkanı Erdoğan Tözge, Orduspor deplasmanı uçak biletlerinin ardından, iki hafta sonra oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı uçak biletlerini de sahibi olduğu Ekselans Turizm firmasından bedelsiz olarak karşıladı.

Orduspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Yiğitcan Erdoğan, Okay Yokuşlu ve Ergun Cengizin yanı sıra ağır grip olan Burak Çalık takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu oyuncuların büyük bir sürpriz olmaz ise bu hafta içi oynanacak olan Güngören Belediyespor maçında oynayabilecekleri belirtildi. Takımdaki tek eksiğin, hazırlık döneminde kaval kemiğinden sakatlanan Yüksel Kayaalp olduğu kaydedildi.

Altay Yönetim Kurulunun, Perşembe günü saat 11.00de Cumhuriyet Meydanında özel bir tören düzenleyerek, Ulu Önder Atatürkün kulübü ziyaretinin 85. yıldönümünü anmak için bir tören düzenleyecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.