banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Albayrak Lucescu'yu ikna etti

Başkan adayı Ünal Aysal'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Mircea Lucescu'nun yeniden Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Uzun süredir Ukrayna'da çalışan ve büyük başarılara imza atan Rumen teknik adam ile Aysal'ın yönetim kurulu listesinde yer alan yakın dostu Abdurrahim Albayrak'ın görüştüğü belirtildi. Albayrak'ın yakın dostu Mircea Lucescu'yu uzun bir görüşmenin ardından ikna etmeyi başardığı ifade edildi.

 

KALİTELİ KADRO TALEP ETTİ

Lucescu ile önümüzdeki günlerde futbol şubesinin başına geçmesi beklenen Ali Dürüst'ün de bir görüşme yapması ve detayları konuşması bekleniyor. Lucescu'nun gelme şartı olarak "kaliteli bir kadro" sözü aldığı bildirildi. Shakhtar Donetsk'e UEFA Kupası'nı kazandıran Lucescu, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatmayı başardı. Ayrıca Shakhtar ile Ukrayna'da 5 şampiyonluk yaşadı. Bugün gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.