banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Akıl; Yediğimiz goller şaibeli
Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve  basın sözcüsü Mehmet  Reşit Akıl, sarı-yeşilli ekibin deplasmanda Balıkesirspor karşısında iyi bir mücadele sergilediğini, ancak sonuca gidemediğini belirtti.



Rakip oyuncuların kendilerine karşı tavrını beğenmediklerini ifade eden Akıl, yedikleri gollerin ise ``şaibeli`` olduğunu iddia etti.



Ligin uzun bir maraton olduğunu dile getiren Akıl, şunları kaydetti: ``Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. 2 puan gerisine düştüğümüz lider Bozüyükspor daha zorlu maçlara çıkacak. Biz haftaya Diyarbakırspor ile oynayacağız. Balıkesirspor maçından en azından 1 puan alarak dönmek isterdik. Avantaj ve etkenlerini iyi kullanan rakibimize yenildik. Maçta bazı istenmeyen olaylar yaşandı, federasyon yetkilileri de gerekeni yaptı. Rakibimizden hiç onaylamadığımız ve beklemediğimiz bir tavır gördük.``

Reşit Akıl, rakiplerinin özellikle taraftar desteğine hayran kaldıklarını dile getirerek, ``Protokol bile tezahürat edip, takımına destek çıkıyor. Kurduğumuz iyi kadroyla takımımızı buralara kadar getirdik. Taraftarımızın inanarak bize destek vermesi halinde bir üst lige çıkacağımızdan da eminiz, ancak kendi sahamızda hala istediğimiz kadar taraftarı göremeyişimiz bizi üzüyor. Artık şehrin Bank Asya 1. Lig`e çıkabileceğimize inanmasını istiyoruz`` dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.