banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ak Partiden Fenerbahçe'ye teşekkür

Şanlıurfa Ak Parti Medya Tanıtım Başkanı M. Kemal Saraçoğlu yaptığı yazılı açıklamada;
"5 Mayıstaki Türkiye kupası final maçının ilimizde oynanma ihtimalinin yüksek olması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. İki güzide kulübümüzün karşılaşacakları bu organizasyon ilimiz için çok büyük bir önem taşımaktadır. Gerek turizm, tarih ve kültür açısından, gerekse spor faaliyetleri açısından ilimizin tüm Türkiye ye tekrar tanıtılacağı bu günde bizde Ak Parti Urfa teşkilatı olarak tüm desteklerimizi vermiş bulunmaktayız.
Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın futbol federasyonuna "Demokratik Açılım, Barış ve Kardeşlik" sürecine sizinde bir katkınız olsun yönündeki talimatları sonucu gerek il yönetimi, gerekse milletvekillerimizin yoğun temasları ile maç 30 bin kişilik yeni Stadımız GAP ARENA'da oynanmasına kesin gözüyle bakılmaktadır. Futbol federasyonu tarafından resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen yoğun temaslar sonucu bu maçın ilimizde oynanacağına inancımız tamdır. Halen  il yönetimi ve milletvekillerimizin  futbol federasyonu ile görüşmeleri sürmektedir.
Bu vesile ile başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e, her  platformda  bu maçı Şanlıurfa da oynamak istediklerini belirten ve her türlü desteği veren Fenerbahçe kulübü yöneticilerine Şanlıurfa halkı ve partim adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
M.Kemal Saraçoğlu / AK Parti Medya tanıtım başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.