banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

AK gençlikten futbol turnuvası
Yaklaşık 12 takımın karşılaştığı maçta ilk eleme maçlarında takımlar birbirlerini oldukça zorladı.



Futbol turnuvasına dokuz ilçenin gençlik kolları yönetimi, karaköprü beldesi ve merkez il gençlik kollarının da aralarında bulunduğu toplam 12 takım karaköprüde ki Efor spor tesislerinde mücadele etti.



İl Gençlik kolları başkanı Av. Osman Uludağ yapmış olduğu açıklamada.’’Bu turnuvamızı düzenlememizin sebebi il ve ilçe teşkilatımızın hepsi yeni göreve başlamış arkadaşlarımız istedik ki bütün teşkilatlarımızla kaynaşacağımız bir turnuva düzenleyelim arkadaşlarımız birbirleriyle daha iyi kaynaşsın. Spor kaynaşmanın bütünleşmenin ve takım ruhunun oluşacağı bir etkinliktir. Bizde bu turnuvada kaynaşmayı sağlamak ekip ruhunu oluşturarak başarıyı sağlamak istedik. Çünkü önümüzde siyaset anlamında uzun bir yolumuz var teşkilat olarak siyaset arenasında başarmamız gereken çok müsabakalarımız var. Tüm arkadaşlarıma ve takımlarıma başarılar dilerim.’’ Dedi.

Bu maçlardan sonra kalan 6 takım karşılaşacak arkasında final oynanarak turnuvanın galibi belli olacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.