banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Abdullah Gül'den 'şike'ye veto sinyali
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de şike yasa tasarısıyla ilgili rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Kırgızistan'a yapacağı ziyaret öncesi havaalanında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Gül, bir soru üzerine "açıkçası benim de bu konuda bir rahatsızlığım var. Altı ay önce çıkan bir yasa düzgün bir şekilde çıkarılmalıydı. Yasa çıkarken bazı noktalara dikkat edilmeliydi" dedi.

TBMM'de onaylanan şike yasa tasarısı son olarak Cumhurbaşkanı Gül'ün onayına sunulacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''ANA'' uçağı ile saat 10.30'da Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e gitti.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı seçilen Almazbek Atambayev'in devir teslim töreni için bu ülkeye giden Gül'e, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve 7 milletvekili eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Gül'ü, Esenboğa Havalimanı'ndan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ve diğer yetkililer uğurladı. dünya bülteni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.