banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

22 Bin 741 Captagon Hap Ele Geçirildi

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 21.05.2010 günü yapılan operasyonda; 63 … 706 plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada, toplam 19.750 adet CAPTAGON uyuşturucu hap, 720 adet uyarıcı nitelikte hap ve 11 adet sprey ele geçirilmiş, olay ile ilgili olarak Ö.D. ve H.A. isimli şahıslar ile bu şahıslar ile birlikte hareket eden M.A.K. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Operasyon kapsamında yakalanan Ö.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada; 1.981 adet CAPTAGON uyuşturucu hap, 740 paket gümrük kaçağı sigara, M.A.K. isimli şahsın Akçakale ilçesinde bulunan ikametinde yapılan aramada ise 1.010 adet CAPTAGON uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, operasyon kapsamında toplam 22.741 adet CAPTAGON uyuşturucu hap ele  geçirilmiştir.

Yasadışı Suç Organizasyonlarına karşı etkin mücadelemiz hassasiyetle devam edecektir.

Söz konusu olayda ele geçirilen suç unsuru maddeler 22.05.2010 günü saat 13.00'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzde basına gösterilecektir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.