banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber mustafa Sivas 4 Eylülspor Rogers Kassım Mato Haçım İzol

Serinlemek İsterken Fırat'ta Boğuldu
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 2 saat arayla serinlemek için Fırat’a giren 2 kişiden biri hayatını kaybederken diğerinin de hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.
İlk boğulma vakası Bozova Çatak tesisinde 10.00 sıralarında meydana geldi.  Serinlemek için Fırat’a Giren İbrahim Orak boğulma tehlikesi geçirdi.  Çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtulan İbrahim Orak önce Bozova Devlet Hastanesine ardında Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Ömer Kaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İkinci boğulma’da tehlikesi de saatler geçmedi yaşandı Öğle saatlerinde arkadaşlarıyla Fırat’a gelen Ömer Kaya isimli vatandaş serinlemek için girdiği suda yüzme bilmediğinden dolayı batmaya başladı.
Suda battığını gören arkadaşları Ömer Kaya’yı sudan çıkararak Bozova Devlet Hastanesine kaldırdı.  Orak, ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Acil serviste ilk tedavisinin ardından Yoğun Bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren gencin durumu ciddiyetini koruyor.
Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.