banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Karaköprü Akpınar Deresi Tarih Oluyor
Karaköprü Beldesi için önemli risk teşkil eden Akpınar Deresi için göreve gelir gelmez kolları sıvayan ve alınan meclis kararı ile çalışmaları başlatan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada 2012 yılının sonunda bitecek olan Proje çalışması ile artık Akpınar Dersinin tarih olacağını söyledi.

Çiftçi:  “Şimdi Akpınar deresi Karaköprü için çok önemli bir noktadadır taşkın korumanın yapılar için risk teşkil etmemesi için göreve geldiğimiz 2009 ayında meclisimizde karar aldık, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü ile protokol yaptık ve hemen proje çalışmalarında bulunduk, projelerimiz DSİ 15. Bölge Müdürlüğümüz ile ortaklaşa gerçekleşiyor, bizler tüm yol bağlantı noktalarını ve yine derede geçen alt yapıların sağ ve sol sahil olarak deplase ettik, DSİ ise kanal çalışmasını son sürat bir şekilde devam ettiriyor, bizlerde sağ ve sol sahili iyi değerlendirmek için bu alanda bir projelendirme çalışmasında bulunduk hem sosyal alanlar var hem spor alanları var yürüyüş alanları var ve yine park ve bahçeler anlamında çok güzel yeşil alandan oluşan peyzaj çalışmamız var bu çalışmayı 3 etap halinde planladık ve tüm işlemleri bitti bugünde sahada artık yer teslimi sağlanarak bu çalışmalar yapılıyor 2012 yılının sonunda dere Karaköprü için bir tarih olacaktır, Dere ile ilgili yapmış olduğumuz bu proje çalışması ile Karaköprü’ye bir vizyon bir güzellik tabiat zenginliği katacaktır, Karaköprü’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.