banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Birecikte İncelemelerde bulundu


Terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın doğum günü 4 Nisan öncesi Vali Nuri Okutan, İl Jandarma Komutanı Albay Şükrü Cumhur ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile birlikte Halfeti ve Birecik ilçesinde incelemelerde bulundu. Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, Halfeti Kaymakamı Hüseyin Avcı, Suruç Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız'ın da katıldıkları incelemelerde, Vali Nuri Okutan, bölgeyi gezerek köylerde yaşayan vatandaşlarla sohbet edip, beklenti ve taleplerini dinlediler.
Bölge ile ilgili olarak İlçe Kaymakamlarından bilgi alan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, ziyaretlerini sık sık tekrarlayacaklarını ifade ettiler.
Bu arada, terör örgütü PKK'nın elebaşısı olan Abdullah Öcalan'ın doğum günü olan 4 Nisan kutlamaları sırasında her yıl Halfeti ilçesinde olaylar çıkıyordu. Vali ve beraberindeki heyetin 4 Nisan öncesi bölgede güvenlik önlemlerin alınması hususunda böyle bir ziyarette bulundukları ileri sürüldü.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.