banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Kenan Poleo Kurtuluşspor

Beyazay Derneği Şanlıurfa Şubesi Açılıyor


 

“İmkân verin, imkânsızı isteyin” anlayışıyla engellilerin eğitimi konusunda çalışmalarını sürdüren Türkiye Beyazay Derneği, yurt içi ve yurt dışında faaliyette olan 47 şubesine bir yenisini daha ekliyor.

 

Türkiye Beyazay Derneği Şanlıurfa Şubesi, 31 Aralık 2010’da hizmete giriyor.

 

Türkiye genelinde engellilerin eğitim sorununa çözüm üretmek amacıyla T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde MEB ve Devlet Bakanlığı ile ortaklaşa “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyasını yürüten Türkiye Beyazay Derneği, Şanlıurfa’da bulunan engellilere de yaşam kaynağı olacak.

 

2008 yılında kamu yararına çalışan dernek statüsüne kavuşan Türkiye Beyazay Derneği, Eğitim Her Engeli Aşar kampanyasının yanı sıra, Körlüğün Geleceği, Sınır Tanımayan Engelliler Turkuaz, Mobiliş(ti)m ve Özürlü Kariyeri projelerini de yürütüyor.

 

Değişen şartlara paralel olarak yurt genelinde yürüttüğü projelerin yanı sıra, AB kapsamında uluslararası proje çalışmalarını da imza atan Türkiye Beyazay Derneği, Şanlıurfa Şubesi ile şube sayısını 48’e çıkaracak.

 

Türkiye Beyazay Derneği Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva tarafından açılacak olan şube açılışına Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Şanlıurfa Emniyet Müdürü’ü katılacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.