banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Adana'da 'Gençlerle Elele'projesi başladı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca hazırlanan “Gençlerle Elele” projesi çerçevesinde “Modern Dünyada Gençlik, Din ve Değerler” konulu seminer verildi.

Seyhan İMKB Fen Lisesinde gerçekleştirilen programda konuşan Seyhan Vaizi Enes Kaleağası, manevi değerler konusuna değindi.  Modern dünyada yaşamanın manevi hayata etkisini anlatan Kaleağası, ayrıca sigara, alkol ve kötü alışkanlıklar konusunda da gençleri bilgilendirdi.

Programda söz alan Adana İl Müftüsü Arif Gökce ise, böyle bir programda gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Gökce, bu sorumluluk bilinciyle hareket eden gençliğin manevi donanıma da sahip olması gerektiğini söyledi.  Müftü Gökce,  okumanın, keşfetmenin, doğru birey ve iyi insan olmanın öneminden bahsetti.

Öğrencilerin merak ettiği konuların sorulduğu bölümde ise Müftü Gökce, manevi değerlere değindi.   Kötü alışkanlıklardan kaçınmanın önemini de anlatan Gökce, “Gençlerle Elele” projesi kapsamında seminerlere devam edileceğini sözlerine ekledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.