banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Yılmaztekin Eyyübiye kırsalında

 


Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice, Yardımcı, Güzeller, Görenler, Küpeli, Benarlı, Dolutepe, Kubacık, Sağlık, Mamuca mahallelerinde ziyaretlerde bulunan ve Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan AK aday Yılmaztekin, seçmenlerden destek talebinde bulundu.
Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayı Yılmaztekin, sorunların acilen çözüme kavuşturulması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.
Gittiği her mahallede AK Partinin Türkiye ve Şanlıurfa’da yaptığı yatırımları anlatan Yılmaztekin, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımların AK Parti iktidarında 13 yılda yapıldığını hatırlattı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin, “AK Parti her zaman ekonomik istikrar, kardeşlikten ve huzurdan yana oldu. Ancak bu güzel tablodan rahatsız olan bir takım güçler her anlamda güzel olan tabloyu bozmaya çalıştılar. Bizler 1 Kasım seçimlerinde AK Partiyi yeniden iktidara getirerek bu oyunu bozmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Ekonomik istikrar, siyasi istikrar ve huzur ortamının yeniden sağlanması için seçmenlere hitap eden Yılmaztekin’e kırsal mahallelerden tam destek sözü geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.