Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ue74m2b9boh5on31678cdd2pj7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa'daki Gazeteciler Cemiyetlerine Çağrı!.. haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'daki Gazeteciler Cemiyetlerine Çağrı!..

Şanlıurfa'da bulunan İLKHA haber ajansının temsilcisi Osman Gülebak, Urfa basınına bayramda bir araya gelme çağrısı yaparak gazeteciler cemiyetlerini göreve çağırdı.

İŞTE GÜLEBAK'IN O ÇAĞRISI:
Urfa Basınına çağrı..."Gelin bu bayram ve her bayram bir araya gelelim"
Bayramlar dargınlıkların ve ayrılıkların sona erdiği, tüm toplumun farklılarına rağmen bir araya gelip mutlu oldukları muazzam günlerdir. Özellikle Kurban'ın bir manasının da hem Allah'a hem insanlara yakınlaşma olduğu da unutulmamalıdır.Böylesi günlerde mümkün mertebe herkes geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları bırakıp bir araya gelebilme erdemliliğini gösterebilmelidir.
Bu açıdan değişik sebeplerle birlikte belki de işin yoğunluğu nedeniyle çok fazla bir araya gelemeyen veya iş gereği bir araya geldiği halde konuşacak vakti bulamayan Şanlıurfa'daki değerli basın mensupları kardeşlerim, bu bayramı fırsat bilerek bir araya gelmelidir. Ve böyle bir programa büyük abilerimiz ve basın STK'ları öncülük etmelidir. 'Bu bayram ve her bayram bir araya gelelim' sloganıyla bir ilke imza atalım.
Bayramda basın arasında yapılacak bir toplu bayramlaşma, şüphesiz örneklik oluşturacaktır. Kaos ve kargaşanın yaşandığı, birlik be beraberliğe ihtiyaç olduğu bir dönemde böyle bir adım takdire şayan olacaktır. Unutulmamalıdır ki ilki gerçekleştirenler gelecekte hayırla yad edileceklerdir... Bizler bu bayramda basınımızın bir araya gelmesi için üzerimize düşen her şeyi yerine getirmeye hazırız.
Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, bayramın dünyada yaşanan zulümlerin ve savaşların sona ermesine vesile olmasını dileriz.
İLKHA Urfa BölgeTemsilcisi Osman Gülebak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.