banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Ukrayna'da yüzlerce kadın tecavüz edilerek katledildi

HABER MRK - Ukrayna ve Rus yanlıları arasında aylardır devam eden savaşta hedef haline getirilen kadın ve çocuklar katledilmeye devam ediyor.

Donetsk Halk Cumhuriyeti Başbakanı Aleksandr Zaharçenko, bir televizyona yaptığı açıklamada 14 Ekim'e kadar yaşları 18-25 yaş arası değişen 382 kadın kaybolduğunu belirterek, bu kadın ve kızlardan  286’sının Krasnoarmeysk kentinin yakınında bulunan  bir bölgede enselerinden vurularak öldürüldüklerini söyledi.

Zaharçenko, kadınların öldürülmeden önce de tecavüze uğradığının tespit edildiğini söyledi. Zaharçenko, kaybolan 400’e yakın yaşları 18-25 arası değişen kız çocukları ve kadınların Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyonlar sırasında götürüldüklerini ve şu an itibariyle bunlardan sadece 286 kadının cesedinin bulunduğunu belirtti.

Ukrayna’da yaşanan ve içinde çocuk yaşında olanların da bulunduğu kadınlara karşı yaşanan toplu tecavüz olayına karşı dünya kamuoyunun sessizliği ve gündemlerine almayışları ise dikkatlerden kaçmadı.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.