Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_0se0nmthf28f37rfq2jhj2toa2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Suriyeliler çöpten besleniyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Suriyeliler çöpten besleniyor

Suriye’den yaşanan iç savaştan dolayı Şanlıurfa’ya göç etmek zorunda kalan yaklaşık 25 yaşında olan bir genç yokluk ve mağdur edilmişlikten dolayı olmuş olmalı ki çöpteki konteynerlerde; ezilmiş patlıcan, biber ve domatesleri yiyorken görüldü.

Şanlıurfa’nın Haliliye bölgesinde muhtaç hale getirilen bir genç, çöpteki sebzeleri yiyorken kameraları görünce kayboldu.

İsmi öğrenilemeyen Suriyeli  sığınmacı gencin durumu Suriyelilerin Şanlıurfa’da çektikleri sefaleti gözler önüne serdi. (Hüseyin Sarıkuş- İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.