banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Suriye Spor kurmayları Şanlıurfa'da

Suriye’nin Rakka ili Gençlik ve Spor İl Müdürü ile beraberindeki heyet 3 günlük çalışma ziyaretinde bulunmak ve dostluk maçı yapmak için Şanlıurfa’mızda.

     Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı çalışmada sportif anlamda oluşturulacak kamp, seminer ve eğitim içerikli faaliyetler planlanacak ve  gerçekleştirilecek.

     Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Suriye Spor kurmaylarını ve sporcularını Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı mutlu olacaklarını, Şanlıurfalılara yakışır bir şekilde misafirperverliklerini göstereceklerini söyledi.

     Rakka Spor İl Müdürü Seyyid Temmam Ahmad, Urfa’da olmaktan duyduğu sevinci dile getirirken, oluşacak iş birliği ile Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden öğrenecekleri çok şey olduğunu dile getirdi.

     Sabah saatlerinde Akçakale ilçemizden giriş yapan heyet Akçakale’de de temaslarda bulundular. Suriye heyeti Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı ziyaret ettikten sonra Şanlıurfa’ya gelerek Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ’u ziyaret edip yapılacak sportif çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulundular.

     Komşu ve kardeş ülke Suriye’nin Spor kurmayları bir süre sohbet edip bilgi alışverişinden sonra stadlarda incelemelerde bulundular.

     Suriye’nin Spor kurmaylarının Programı, Salı günü 11 Nisan Stadında yapılacak Dostluk maçıyla devam edecek.

     Suriye Heyeti Çarşamba günü Şanlıurfa’dan ayrılacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.