banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Siyonistler Ronaldo ve De Niro'yu linç edebilir!

Dünya kamuoyunda Yahudilere dokunanların adeta yandığı biliniyor. İsrail'İn son Gazze saldırılarında İsrail'in yanında taraf tutmayan ünlü futbolcu Ronaldo ve usta aktör Robert De Niro'nun  son açıklamalarından sonra akibetlerinin ne olacağı merak ediliyor.
Gazze’ye İsrail saldırılarının yapılması siyaset dünyasını etkilediği kadar ünlü isimlerin de tepkisini çekti. İsrail’e destek veren ünlü Ermeni Kim Kardashian gibi isimlerin dışında İsrail’e tepki veren isimler de oldu.
Ancak dünya kamuoyunda büyük bir lobiye sahip Yahudiler hakkında herhangi bir olumsuz yorumda bulunan kişilerin başlarına neler geldiği biliniyor. Özellikle Avrupa ve Amerika’da vicdanının sesine kulak vererek İsrail’in politikalarına ses çıkaran ünlü isimlerin piyasadan silindiği bir gerçek. Yahudiler hakkında olumsuz şeyler söyleyen isimler önce camiadan dışlanıyor, projelere alınmayrak işsiz bırakılıyor, basında yer almıyor ve giderek ismi silinir hale geliyor.
RONALDO VE DE NİRO YAHUDİ LİNCİNE MARUZ KALABİLİR

İsrail’in geçen hafta ateşkesi bozmasıyla Gazze’ye başlattığı saldırıları sert bir biçimde eleştiren iki ünlü ismin söyledikleri dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en iyi futbolcusu diye nitelendirilen Real Madrid’in genç yeteneği Cristiano Ronaldo Filistin ve Gazze için ‘Altın ayakkabı’ ödülünü açık arttırmada satarak gelirini bağışlamıştı.
Geçtiğimiz güne de Hollywood’un usta oyuncusu Robert De Niro’nun açıklamaları damga vurdu. İsrail’i kuduz köpeğe benzeten De Niro sahibini de ABD olarak nitelendirmişti.
Filistin'e sempatisi bilinen ünlü aktör İsrail’in tek suçlu olmadığını belirtmek için  "Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınız zaman kimi suçlarsınız? Köpeği mi, sahibini mi? Kuşkusuz sahibini. Bu yüzden bütün suç Amerika'nın. İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için" demişti.
YAHUDİ ETKİSİ BİR ÇOK İSMİ SARSMIŞTI

"Dünyadaki bütün savaşların nedeni Yahudilerdir" diyen Mel Gibson'a da Yahudiler savaş açmıştı. Gerginlik ilk olarak Gibson’ın Hazreti İsa’nın ölümünü anlattığı ‘Tutku-İsa’nın Çilesi’ filmiyle başlamıştı. Yahudiler filmin engellemesi için her tür yola başvurmuştu.
Disney film şirketi Mel Gibson'la önümüzdeki sezon çekmeyi planladığı "Soykırım" adlı filmin kontratını iptal ettiğini açıklamıştı. Mel Gibson bu sözlerinin ardından defalarca özür dilese dahi ismi büyük projelerden çekilmişti.
BRANDO DA DIŞLANMIŞTI

Marlon Brando da 1995 yılında, Yahudi dünyasını ayağa kaldıracak açıklamalarda bulunmuştu. Filmleriyle tüm dünyada efsane olarak bilinen isim yıllarca medyada ‘dahi’ olarak olarak nitelendirilmişken bu sözlerinin ardından “çirkin ve şişman yaşlı” olarak sunularak gözden düşürülme politikasına maruz bırakılmıştı.
BEYAZ SARAY’IN EFSANE GAZETECİSİ DE GÖNDERİLDİ

Beyaz Saray temsilciliği yapan gazeteci Helen Thomas, 27 Mayıs 2010'da, İsrail'in Mavi Marmara saldırısından sadece bir kaç gün önce İsrail işgaline yönelik sarf ettiği ifadeler sonrasında başlatılan medya kampanyalarıyla bitirilmiş ve ardından işinden olmuştu.
“İsrailliler’e söyleyin defolup gitsinler. Onların yurtları orası değil. Almanya, Polonya, Amerika...”sözlerinin ardından tepki çeken Thomas görevinden uzaklaşmak zorunda kalmıştı.
DİOR’UN ÜNLÜ MODACISI GALLİANO DA GÖNDERİLDİ
Fransa'da Yahudi bir çifte ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Christian Dior’un baş tasarımcısı John Galliano’nun da görevine son verilmişti. “Hitler’i çok seviyorum” sözleri yüzünden davalık da olup yüksek tazminatlar ödemek zorunda bırakılmıştı.
SON KURBANLAR RONALDO VE DE NİRO OLABİLİR
Yahudi lobisinin böylesine güçlü olduğu bilinirken İsrail’in yanında yer almayan bu iki ismin başına ne geleceği merak ediliyor.
Banu Arslantürk İriç / ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.