banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Siyonistler Gazze'yi Bombaladı: 3 Ölü, 35 Yaralı...
Siyonistler Gazze'yi Bombaladı: 3 Ölü, 35 Yaralı...
Gazze'den atılan antitank füzesinin bir otobüse isabet etmesine Siyonist İsrail, Gazze’de bir çok hedefi bombaladı: 3 ölü, 35 yaralı...

Gazze şeridinden İsrail'e atılan antitank füzesinin bir otobüse isabet etmesiyle başlayan olaylar büyüyor. Saldırının ardından Siyonist İsrail ordusu, Gazze'de birçok noktayı tank, helikopter ve savaş uçaklarıyla bombaladı.

İsrail ordu radyosundan yapılan açıklamaya göre, Gazze'den atılan bir antitank füzesi bir otobüse isabet etti. Saldırıda otobüste bulunan iki kişi yaralandı.

Saldırıdan Hamas'ı sorumlu tutan Savunma Bakanı Ehud Barak'ın talimatı ile İsrail ordusu hemen karşı operasyon başlattı. Gazze'nin kuzeyinde bulunan Hamas'a ait bir üs, İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı.

Gazze şehrinde ve Refah'ta da birçok nokta bombalandı. Saldırıya tank ve helikopterler de destek verdi. Filistinli hastane yetkilileri, saldırıda 3 kişinin öldüğünü, 35 kişinin de yaralandığını duyurdu.

İsrailli yetkililer, Gazze'den düzenlenen saldırılarda ilk kez antitank füzesi kullanıldığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.