banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Siverek'te imam hatip yaktılar

 Edinilen bilgiye göre, Siverek ilçesi Dicle Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesine pencereyi kırarak giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, giriş katındaki öğretmenler odası ile üst kattaki 2 sınıfı molotof atarak yaktı. 

Okul koridor ve duvarlarına “Sömürgecilere Ölüm” , “YPG”, “PKK”, “Katil IŞİD” şeklinde ifadeler yazan PKK yandaşları, okulun güvenlik kamera sistemini de tahrip etti.


Sabah okulun açılması ile birlikte yangını fark eden okul idaresi, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri okul bahçesi ve içerisinde parmak izi araştırması yaptı.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu yakılmak istenen okula gelerek okul idaresinden konu hakkında bilgi aldı.

24 derslikli Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Eylül 2014 tarihinde eğitim ve öğretime başlamıştı. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.