Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_3lgqdk8r30mq499npaj8fm0vj6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şehit ve gaziler İftarda Bir Araya Gelediler-VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şehit ve gaziler İftarda Bir Araya Gelediler-VİDEO

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ev sahipliği yaptığı iftar programı Şanlıurfa Harran Otelinde gerçekleşti.

İftar Programına Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol,  Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Yerel ve Ulusal basın temsilciler  Şehit yakınları ve Gaziler katıldı.

programda bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük; "Vatanı için, milleti için canını vermek mertebelerin en büyüğüdür" dedi.

 Valisi İzzetin Küçük konuşmasında: "En içli şarkı ve türkülerimiz Şehitler ve gazilerimizdir. Çünkü milletimiz kadirşinas bir millettir. Bugün bu topraklarda  hertürlü dini  inancımızı yaşıyorsak, namusumuzun emniyeti varsa, hepimiz biliyoruz ki bir zamanlar bir daha ger gelmeyeceğini bile bile gögsünü kurşunlara siper etmiş şehit ve gazilerimizin sayesindedir. biz bunu her zaman biliyor ve hatırlıyoruz. onun için Şehitlerimiz ve onların yakınları bizim için çok önemlidir. onun için son zamanlarda Şehit yakınlarına yönelik önemli adımlar atılmaktadır. elbette bunlar onların verdiği bedeli karşılmaz. ama en azında biz de devlet olarak onlara küçük bir katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Programda konuşması yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol; "Şehitliği bedeli maddi şeylerle ölçülmez. Ancak Cennet'le mukafatlandırılır. Onlar zaten en büyük mertebeye ulaşmıştır. bugün onların aziz hatıralarını yad etmek için bu mubarek Ramazan ayı bir vesile olmuştur. Son zamanlarda Şehit yakınları ve gazilerimiz için önemli gelişmeler yaşandı. ucuz konut edindirme. Ücretsiz seyahat gibi..." dedi.

Şehit ve Gazi Ailelerinin hatırlandığüı için Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol'a teşekkür ettiğini söyleyen Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz; "Sizler bizi hatırladıkça bizler dim dik ayakta olacağız" dedi.

Yaklaşık 2 Saat süren program Şehit yakınları ve gazilere verilen plaketlerle son buldu.

Haber: Mustafa AKKUŞ/ www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.