banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Sarkozy'yi Merkel'in uşağı yaptılar VİDEO
Alman ARD televizyonunun yılbaşı için hazırladığı siyah-beyaz filmde, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Almanya Başbakanı Angela Merkel'e hizmet ediyor.

İngiliz yazar Lauri Wylie'nin 1920'li yıllarda tiyatro eseri olarak yazdığı "90. Doğumgünü" adlı eserden esinlenerek hazırlanan film, "Tek Kişilik Yemek - 90. Kurtarma Zirvesi, Kimseye Euro Yok" adını taşıyor.
Kısa filmde, Miss Sophie karakterinin kafasına Merkel'in kafası, ağır-aksak yürüyen uşağına ise Sarkozy'nin kafası yerleştirilmiş. Merkel, uşağı Sarkozy'ye "gerizekalı" diye hitap ediyor.
Yemek masasında ayrıca, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, eski Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu ve eski İspanya Başbakanı Jose Luis Zapatero'nun hayaletleri göze çarpıyor.
Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.