Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_281dh91ill8sf440f2kgardps0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa'ya havan topu düştü: 8 yaralı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa'ya havan topu düştü: 8 yaralı

Suriye’de IŞİD ile YPG arasında çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı belirtilen havan mermisi Suruç ilçesine bağlı Alanyurt (Zehvan)  mahallesindeki bir eve isabet etmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

IŞİD ile YPG arasında yaşanan çatışmalarda nedeniyle  ayrıca Özgören (Şeman) Mahallesinde 4 havan topunun boş alanlara isabet ettiği ileri sürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, çatışmaların yaşandığı bölgeden atıldığı havan mermisi Suruç'a bağlı Alanyurt Mahallesi'ndeki bir eve düştü. Havan mermisinin eve isabet etmesi sonucu Yaralanan 8 kişi, özel araçlarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Alanyurt (Zehvan) ve Özgören (Şeman) Mahallelerinin,  düşen havan mermilerinden sonra tamamen boşaltıldığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD ile PYD arasında çatışmalar halen devam ederken çatışma ve top sesleri Suruç ilçe merkezinden  de duyulabiliyor.   (Mehmet Aslan-İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaSuruçHavan Topu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.