banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Sağlıklı beslenme konusunda gençler bilgilendirildi

Yenişehir Gençlik Merkezinde sağlıklı beslenme konusunda gençlere bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerde sunum yapan Diyetisyen Ayşenur Özgeliş, sinevizyon eşliğinde sağlıklı beslenmenin püf noktalarını ve dikkat edilmesi gereken hususları detaylarıyla anlattı, gençlerden gelen soruları cevaplandırdı.

Seminer hakkında bilgi veren Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Gençlere sağlıklı beslenme konusunda faydalı olacağı düşüncesiyle seminer verdik. Değişik konular seçerek, gençlerimizi bilgilendiriyoruz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise,  “Günümüzde en önemli konulardan biri olan sağlıklı beslenme hakkında gençlerimiz bilgilendirildi. Gençlere faydalı etkinlikler düzenleme konusunda Gençlik Merkezlerimiz üzerine düşeni yapıyor. Bu tür çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.