banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

PTT şubelerinde sıra derdi bitmiyor

Nizip Hükümet Konağı PTT şubesinde sırada bekleyen ilçe halkı, şubede sadece tek veznenin çalışmasına isyan etti.

Nizip’te yeni bir şube açılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, Elektrik, su, internet, telefon ve daha birçok faturanın burada ödendiğini belirterek, şube açılmasa bile şubeler içerisinde vezneler açılması gerektiğini dile getirdi.

Şubede tek bir kişinin çalıştığını belirten bir vatandaş da, "Benim oğlumun raporu var İzmir’e gönderecektim sıradan dolayı geri döndüm. Birkaç gün sonra göndereceğim başka çare yok. Rabbim merhamet etsin.

İnsanlar burada perişan rezil. Bir tane vezneyle çalışıyorlar işimiz gücümüz var. Geliyoruz 1-2 saat sıra bekliyoruz. Bu memleketin sahibi yok böyle iş olmaz. Yetkililer buna bir çare bulsunlar." dedi.

Kuyruktan dolayı işini göremeden PTT'den ayrılan bir vatandaş ise, adeta isyan ederek, "Vezne bir tane olursa çalışan bir tane olursa memleketin nüfusu 150 bin olursa böyle olur işte, geldim gidiyorum. Gidip başka bir yerde yatıracağım ve yatıracağım yere bir de fiş parası ödeyeceğim. Zaten insanlar faturaları yatırmakta zorlanıyorlar. Her eve 300, 400, 500 TL'lik fatura geliyor. Memleketin hali böyle. Buradaki sorun sorumluların yeterince burayla ilgilenmemesinden kaynaklanıyor. Söyleyecek bir şey yok rezilliğin daniskası." sözleriyle tepkisini dile getirdi.   (Bayram Çakar - İLKHA)    






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.