Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_m98soedvkg77snnnfnokanmun1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
PKK hastanesine çevrilen çiftlik evi baskınında 5 kişi tutuklandı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

PKK hastanesine çevrilen çiftlik evi baskınında 5 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'da bir çiftlik evinin hastaneye dönüştürüldüğü ve burada PKK'nın üst düzey sorumluların tedavi edildiği bilgisi üzerine sabaha karşı yapılan baskında gözaltına alınan 10 kişiden 5’nin tutuklandığı ifade edildi.

Çıkarıldıkları mahkemece tutuklananlardan 2 kişinin YPG’li olduğu iddia edildi. Evini hastaneye çeviren ev sahibi M. ǒnin de tutuklular arasında olduğu belirtildi.

Hastaneye çevrilen çiftlik evinde tedavi edilen kişilerin 6-7 Ekim Kobani bahaneli olaylarda yaralanıp yaralanmadığı merak konusu edildi.

Hatırlanacağı gibi, Haliliye ilçesi İsalar Köyü'nde bir çiftlik evinin hastaneye çevrilerek Kobani'de çatışmalarda yaralanan YPG’lilerin tedavi edildiği ihbarı üzerine söz konusu eve baskın yapılmış ve ev sahibi dâhil birçok kişi gözaltına alınmış, çok sayıda tıbbi malzeme, silah ve mühimmat da ele geçirilmişti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.