banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Peşmergeler

Özel harekat polislerinin zırhlı araçları eşliğinde, dün sabah saatlerinden  itibaren Kobani’ye  doğru ilerleyen Peşmerge konvoyu, saat 21.00'de Şanlıurfa'ya ulaştı.

Kobani'ye gitmek üzere dün sabah saatlerinde Türkiye’ye giriş yapan Peşmerge  güçleri, Şanlıurfa'da yol boyu dizilen kalabalık gruplar tarafından havai fişek ve sloganlarla karşılandı. Karşılama   sırasında, grubun  attığı  "Biji serok Obama" (Yaşasın Başkan Obama) sloganı  ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Peşmergelerden bazılarının yüzleri kapalı ve  giysilerinde  ‘US Army’ (Amerikan ordusu) yazısı ile Amerikan bayrağı etiketinin bulunması, akıllarda soru işaretleri  bıraktı.

Peşmergeleri karşılamak  için  yönlendirilenlerin  arasında bulunan çocukların yanaklarına, ABD  ve PKK bayraklarının  resmedilmiş olması,  büyük  şeytan  ABD’ye duyulan derin hayranlık ve bağlılığın boyutunu  gözler önüne serdi. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.