Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_cvn07oreg98ufrr8sd260qms44, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Obama Rendavu istedi, Türkiye İsrail'i vuracak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Obama Rendavu istedi, Türkiye İsrail'i vuracak

Erdoğan'ın uçaktan inerken yaptığı açıklama ve Obama'nın randevu talep etmesi İsrail'e fiili müdahale yapılacak söylentilerini ortaya atıldı. İşte gelişmeler:

Haber 7

İsrail'in Türk yardım gemilerine saldırıp en az 9 sivili öldürdüğü olayın ardından tüm gözler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, İsrail'e karşı nasıl bir yaptırım uygulayacağına çevrildi.

Şili ziyaretini yarıda kesip bu sabah saatlerinde yurda dönen Başbakan Erdoğan'ın, uçaktan inerken yaptığı konuşmasında,  "Son attığımız adımlar, son aldığımız kararların da ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" sözlerini sarf etmesi ve kısa süre içerisinde yaptığı görüşmeler "Ankara'da neler oluyor, Türkiye yoksa İsrail'e karşı filli yaptırım mı uygulayacak?" sorusunu akıllara getirdi.

Kİ MUN ARADI OBAMA RANDEVU İSTEDİ

BM Genel Sekreteri Ban Ki Mun Erdoğan'ı araması ve ABD Başkanı Obama'nın Erdoğan'dan acil görüşme talep etmesi, Türkiye'nin alınan bir karardan vazgeçirilme girişimi olarak yorumlandı.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ZİRVESİ YAPILDI

Saat 11.30'daki grup toplantısını 13.00'a erteleyen Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın katıldığı "Güvenlik Zirvesi" yaptı.

Başbakan Erdoğan'ın başkanlık ettiği olağanüstü güvenlik zirvesi saat 12.50'de sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.