Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_d37ei0mfotbj91fn0dcsdpc6n6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
O ilçeye müjde! Atık su arıtma tesisinde sona doğru haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

O ilçeye müjde! Atık su arıtma tesisinde sona doğru

 

 

Kent merkezi ve ilçelerde çevreci projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da Atık su arıtma tesisinin inşaat çalışmalarını tamamladı. Tesisin kanalizasyon bağlantılarını yaparak yeni hatlar çeken Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki atık suyu tekrar doğaya kazandırmış olacak.

İlçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmalarını inceleyerek modern Atık su arıtma tesisini gezen Başkan Nihat Çiftçi, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağına değinen Başkan Nihat Çiftçi, ilçenin 100 yıllık alt yapı soruna çözüm üreteceklerine vurguda bulundu.

İlçe genelinde sürdürülen geniş kapsamlı alt yapı çalışmalarının ardından sistemli bir şekilde asfalt, çevre düzenlemesi ve yol düzenleme çalışmalarını yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.