banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Müslüm Gülel Okulunun yol sorunu Belediyenin gündeminde

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akşemsettin, Direkli ve Akabe Mahallelerinde keşfe çıktı. Bakkal, fırın, işletme gibi birçok esnaf dükkânlarını ziyaret ederek mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Ekinci’ye, yardımcısı Mehmet Elgün, Meclis üyesi Bilal Tekatlı, bazı birim amirleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Başkan Ekinci, bazı ekmek fırınlarında çalışanlarla sohbet etti, ikram edilen ekmeğin tadına baktı. Alt yapı, üst yapı, yol, temizlik gibi sorunların olduğu bazı bölgelerde birim amirlerine talimatlar veren Ekinci, daha sonra okul öğrencileri ile bir araya geldi.

Akşemsettin Mahallesinin en yüksek yerinde bulunan Müslüm Gülel İlk ve Orta Okulu’na kadar çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada okul yönetimi ve öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun da sıkıntı ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm noktasında yardımcı olacaklarını söyleyen Başkan Ekinci, elimizden geldiğince yardımlarda bulunmaya çalışacağız dedi.

Okul bahçesinde beden eğitimi dersi gören öğrencilerle birlikte kısa bir süre top oynayan Başkan Ekinci, öğrencilerden alkış aldı.

Yapılan mahalle gezisi ve okul ziyareti sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Bugün de Akabe, Akşemsettin ve Direkli mahallelerimizi gezdik, ilgili birim müdürleri ve muhtarlarımızla birlikte yine sorunları yerinde tespit etmek adına sabahın erken saatlerinden beri dolaşıyoruz. Buradaki sorunların çözümü için arkadaşlarımızı anında talimatlandırdık. ŞUSKİ ve Büyükşehir konularını not aldık. Döner dönmezde ilgili birimlere ileteceğiz. Tabi burada amacımız insanlarımızın sorunlarını hızlı bir şekilde gidermek. Bu taleplerde sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesi adına da çalışmalarımız devam edecektir. Yine burada Müslüm Günel İlköğretim okulunu da ziyaret ettik. Burada yol problemi var. Vatandaşların da bu konuyla ilgili talepleri var. Bu anlamda da ilgili birimlerimizin, muhtarlarımızın bir çalışması olacak. Umarım kısa bir süre içersinde de çok acil çözümlenmesi gereken bu yol sorununu da çözeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.