Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_986dgb1l6c98jha6odnhofiik7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
MGK Toplantısında Pararlel Mesaj haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

MGK Toplantısında Pararlel Mesaj

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen MGK toplantısı sona erdi. Saat 14.25'te başlayan toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

MGK BİLDİRİSİNDEN;

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, halkın huzurunu ve ülkenin güvenliğini ilgilendiren hususların ayrıntılı olarak görüşüldüğü belirtilen bildiride, "Ulusal güvenliğimizi tehdit eden yapılanlamalar ve bunlara yönelik olarak alınan tedbirler değerlendirilmiştir" denildi.

Milli Güvenlik Kurulu bildirisinde, "Mısır'da son zamanlarda yaşanan olaylar gözden geçirilerek özellikle kitlesel idam kararları hakkında duyulan kaygı ifade edilmiş ve bu kararların dost ve kardeş Mısır halkının geleceği bakımından düzeltileceği yönündeki beklenti dile getirilmiştir" denildi.

Milli Güvenlik Kurulu bildirisinde, "Toplantıda, bölgesel ve küresel güvenlik ortamındaki gelişmelere uygun olarak ülkemizin ihtiyacı olan ve Sayın Cumhurbaşkanımızca başlatılan savunma reformu çalışmaları hakkında bilgi verilmiştir" denildi.

Kaynak: Habervaktim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.