banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Kobani’de Mıştenur Hastanesi havaya uçuruldu


Suriye’nin Kobani kentinde YPG ile IŞİD arasındaki çatışmalardan kaçan grubun sınırda bekleyişi devam ederken Kobani merkezinde bulunan ve IŞİD militanlarının sığındığı Mıştenur hastanesi içindekilerle beraber büyük bir patlama ile havaya uçuruldu.

“Suriye’nin Kobani kentinde YPG ile IŞİD arasındaki çatışmalar devam ediyor”

Çatışmaların yoğun olarak devam ettiği Kobani’nin Mıştenur Hastanesi civarında meydana gelen büyük bir patlama Türkiye tarafından da net olarak görüldü.

Patlama sonrası edinilen bilgilere göre, IŞİD ile çatışan YPG’nin hastaneyi, içinde bulunan IŞİD militanları ile birlikte havaya uçurduğu belirtildi.

Kentte yaşanan çatışmalardan kaçan yüzlerce Suriyeli de sınır hattında bekliyor. Aşırı sıcaklardan korunmaya çalışan Suriyeliler, kendi imkânlarıyla yaptıkları basit gölgeliklere sığınıyor.

Ayrıca; sınır hattında bekleyen Suriyelilere, Türkiye tarafından su dağıtılıyor. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.