banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Kobani'de çatışmalar batıya kaydı

 Kobani’de IŞİD ile YPG arasında  65’inci gününe giren çatışmalar bugün  de devam etti.Diğer günlere göre sakin gecen çatışmaların akşam saatlerinde kentin batı bölgesinde şiddetlendiği görüldü.


IŞİD ile Peşmerge  arasında aralıklı  silah sesleri duyulurken, ABD öncülüğündeki koalisyon savaş uçakları sadece keşif uçuşları gerçekleştirdi.


Kobani’de savaş uçaklarının olmadığı esnada çatışmalar şiddetlenirken, koalisyon uçaklarının gelmesi ile kentte sessizlik oluşuyor. Sabahın erken saatlerinde ara ara duyulan doçka sesleri, akşam saatlerine doğru yerini top atışlarına bıraktı.


IŞİD güçleri, kentin batısındaki köylerden, YPG’ye ait olan mevzilere çok sayıda havan topu atışı düzenledi. Peşmergenin ise, IŞİD’e ait olan güney kısmına  havan  topları ile karşılık verdiği görüldü. (Emrah Deniz/Hüseyin İçli- İLKHA )






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.