banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber ak parti

Kimse Yok Mu, Hırvatistana yardım eli uzattı

Kimse Yok Mu Hırvatistan’lı Selzedelere Bir Tır Yardım Ulaştırdı

 

HIRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜRLER

 Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan’da meydana gelen selden dolayı Hırvatistan’lı selzedelere bir tır, 443 bin TL değerinde (15.550 kg) yardım ulaştırdı. 

 

Zagrep Belediye yetkilileri, Türkiye ve Kimse Yok Mu için bir teşekkür programı düzenledi. Zagrep Belediyesi’nde düzenlenen törende Belediye Başkanı Milan Bandıç Türkiye’den gelen yardımlardan dolayı Türk halkına ve Kimse Yok Mu Derneğine teşekkür etti. Törende yardımseverliğin önemli bir duygu olduğunu ifade eden Bandıç; “Gelen bu yardımların iki ülke halkının dostluk ve kaynaşmasına vesile olacağına inanıyorum” dedi.

 

TÜRKİYE HIRVATİSTAN DOSTLUĞU GELİŞİYOR

Kimse Yok Mu Derneği Yardımlar Koordinatörü Kemal Dadaşoğlu, “Hırvatistan’da selde zarar gören selzedelerin acılarını paylaşmak için Hırvatistan’a bir tır yardım getirdiklerini söyledi. Dadaşoğlu, Hırvatsitan’a gelen malzemenin maddi değerinden ziyade tırda sevgi, dostluk, kardeşlik bulunmaktadır. Bu çalışmaların Hırvat ve Türk halkı arasında dostluğun, sevginin, kardeşliğin artmasına vesile olacağına inanıyorum. Kimse Yok Mu Derneği, Türk halkının sevgi ve dostluk elini Hırvat halkına ulaştırmada bir köprü vazifesi görüyor” dedi.

 

Zagrep  Belediye Başkanı Milan Bandıç, Zagrep  Belediyesi ve Hırvatistan Kızılhaç’ı adına Kimse Yok Mu derneğine teşekkür belgesi verdi. Zagrep Belediyesinde düzenlenen törenden sonra Türkiye’den gelen bir tır yardım malzemeleri ihtiyaç sahibi selzedelere ulaştırıldı.

 

HIRVATİSTAN KIZILHAÇ’INDAN KİMSE YOK MU’YA TEŞEKKÜR

Hırvatistan Kızılhaç Müdürü Ludvik Matic, Balkanlarda meydana gelen selden etkilenen Hırvatistan'a insani yardım gönderen Kimse Yok Mu Derneği’ne ve Türk halkına teşekkür etti.

 

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te, Kimse Yok Mu Derneği Yardımlar Koordinatörü Kemal Dadaşoğlu ile bir araya gelen, Hırvatistan Kızılhaç Müdürü Ludvik Matic; "Türkiye’den gelen yardımlar iki halkın kaynaşmasına vesile olacaktır. Yardım malzemelerinin tamamının birinci sınıf malzemelerden oluştuğundan dolayı Kimse Yok Mu’ya ve Türk halkına minnettarız " dedi. Matic ayrıca dünya devletleri arasında ilk defa Türkiye’den böyle bir yardım geldiğine dikkat çekti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.