banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünde patlama
Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürlüğü binasında yer alan atış poligonundaki patlamanın, ilk belirlemelere göre barut gazının sıkışmasından kaynaklandığını belirterek olayda 3'ü polis 5 kişinin yaralandığını bildirdi.
 
Vali Kocatepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü bahçesinin altında bulunan atış poligonunda meydana gelen patlamada 5 kişinin yaralandığını belirterek, şunları kaydetti:
 
"İlk belirlemelere göre atış poligonundaki bir arızayı gidermek için yapılan çalışma sırasında muhtemelen barut sıkışması sonucu patlama meydana gelmiş. Olayda 1'i başkomiser 3 polis memuru ile 2 işçi yaralanmıştır. 1'inin sağlık durumu ciddi diğerleri iyi. Olayla ilgili herhangi bir terör şüphesi yok. Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yapıyorlar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.