banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

İtalyan adam bulduğu 43 bin Euro'yu sahibine teslim etti

İtalya'nın Civitanova Marche kentinde bir otoparkta tam 43 bin euro bulan Luigi Tidei adlı İtalyan,  parayı sahibine teslim etti.

Bulduğu parayı sahibine teslim eden duyarlı vatandaşın haberi, İtalya  TV kanalların ‘İtalyanların gururu’ şeklinde yansıdı.   Luigi Tidei,TgCom'a verdiği röportajda, “Parayı tesadüfen buldum. Hemen geri döndüm ve tereddüt etmeden  parayı gerçek sahibine teslim ettim. Karşılığında ödül de istemedim.” dedi.  

Paranın sahibinin kendisine ödül vermek istediğini belirten İtalyan Tidei, bu isteği geri çevirerek, ''Hayatta hep iyi ve dürüst olmak zorundasın. Ben taksi şoförüyüm. Bu para bana ait değil. Hep beraber hayatı yaşıyoruz. Kötülük lazım değil. Nihai hedefte sadece ne yaptığın önemlidir. Para güzeldir ama hayatını güzelleştirmez. ''dediğini ifade etti. (Yunus Can-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.