banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İtalya'da fetih programı düzenlendi

Program Ammar Aydemir'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Veysel Aydemir Hoca'nın günün anlam ve önemine  yaptığı konuşmayla devam etti.

Veysel Hoca konuşmasında, Hıristiyan örf ve geleneklerinden olan yılbaşı eğlencesi,  İslam'ın şiarına aykırıdır.  bir Peygamber'in doğumunun içkiyle, haramlarla kutlanması  yanlıştır. Tüm bu çirkeflikler,  dinimizde haramdır. Allah'ın (c.c ),  yasaklamış olduğu haramlardan, Müslümanların uzak durması gerekir. Müslümanların bu tür kötü aktivitelerden, Yılbaşı eğlencelerinden, milli piyango kumarından  kaçınmaları lazım.'' dedi.

Daha sonra  Mekke’nin Fethini de işleyen Aydemir Hoca,  daha sonra yakın zamanda Diyarbakır, Bingöl ve Cizre'de mütedeyyin insanlara yapılan saldırılara da değinerek, “PKK/HDP zihniyeti tıpkı Mekkeli müşrikler gibidir. Asıl gayeleri İslam’a düşmanlıktır. Bölgemizde yaşanan bu vahşet, aynen Peygamber (a.s) ve Ashabının da kendi kavminden olan insanlar tarafından zulümler gördüğünü, bugün de bölgemizde İslam'a alerjisi olan Marksist ve Batı destekli piyonlar, müslümanların bölgedeki gelişmelerinden dolayı duyduğu nefretini bölgede yaşayanlara karşı kinlerini kusmaktadır.'' ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.