Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pqouheeir8085s6e0gu70c2h97, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahnın cinsel tacizde bulunduğu kadının giysilerinde Kahnın spermine rastlandı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahnın cinsel tacizde bulunduğu kadının giysilerinde Kahnın spermine rastlandı

New Yorkta bir otel görevlisine tecavüz etmekten tutuklanan Uluslararası Para Fonunun (IMF) eski Başkanı Dominique Strauss-Kahnın DNAsının, cinsel saldırı mağduru olduğunu iddia eden kadının elbisesinde bulunan spermle eşleştiği bildirildi.

Konuyla ilgili iki kişi AP haber ajansına yaptıkları açıklamada, diğer eşyalar üzerindeki testlerin ise yapılmaya devam ettiğini belirtti.

Yapılan inceleme kapsamında, Kahnın kaldığı otel odasındaki halıdan parça alındı, küvet, banyo ve odadaki diğer bölgelerden DNA için numune alındı.

Adli tıp analizini sonucu elde edilen DNA sonucu, Kahnı otel görevlisiyle ilişkilendiren ilk delil oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.