banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Haliliye ABD Mardin

Hilvan İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Genel Merkezi hilvan ilçe başkanlığı için görevde aldığı söylenen Hanif Düzme ile devam kararı aldığı bildirildi.

Hanifi Düzme görevden alınacağı söylentileri üzerine daha önce yaptığı açıklamada şöyle demişti:’’Kendisinin  Ak Parti Genel Merkezi tarafından  2011 yılında göreve atanarak ilçe teşkilatını yeniden yapılandırarak gerek ilçe merkezimizde gerekse köylerde teşkilatlanarak, girdiği yerel seçimlerde partinin oylarını artıran isim oldu. 3 yıldır  yönetim kurulu arkadaşlarıyla var gücümüzle çalışıyoruz.’’ Hilvan’da üye sayımızı 2500’den 55002 çıkardık,Merkezde Ak Parti’nin 1650 oyu varken bizim çalışmalarımızla bu rakam 3.000’in üzerine çıktı.Göreve geldiğimde Ak parti’nin oyu genelde 5800 iken bu rakam çalışmalarımızla 10.000’in üzerine çıktı.Bizim bu çalışmalarımız bazılarını rahatsız etti. Bizlere atılan iftiralara, sataşmalara, hakaretlere, aldırmadan bildiğimiz ve inandığımız, gönül verdiğimiz Hilvan İlçemize ve partimiz için kimsenin oyuncağı olmadan çalıştık. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla, yüzümüzün akıyla alnımıza kara bir leke sürmeden bu görevi yapmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Siyaseti şahsı bir menfaat aracı olarak hiç bir zaman görmedik. Sinsi oyunlardan uzak, şeffaf ve zerre kadar şüphe uyandıracak bir siyaset içerisinde olmadık. Başka hesapların,çıkarların ve menfaatlerin tuzağına da asla düşmedik.Bizlere verilen bu görevi layıkıyla yerine getirdik getirmeye de devam edeceğiz’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.